Close

Nog vragen?

Bekijk onze FAQ

1. Onze diensten en beheersvoorwaarden

2. Kosten en ontvangsten

Ardn-bnb is een conciërgebedrijf dat gespecialiseerd is in toeristische accommodatie. Ardn-bnb werd in 2019 opgericht door 4 jeugdvrienden uit La Roche-en-Ardenne en heeft als doel eigenaars van toeristische accommodatie of tweede huizen te bevrijden van alle verplichtingen die gepaard gaan met het verhuurbeheer.
Vul het formulier "Gastheer worden" in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ardn-bnb biedt eigenaars die hun accommodatie voor toeristische doeleinden willen verhuren de mogelijkheid om het verhuurbeheer in eigen hand te nemen.


De diensten omvatten


- Advies over het optimaliseren van het pand voordat het wordt verhuurd.
- Professionele fotoreportage en publicatie van advertenties op diverse platforms.
- Beheer van de boekingskalender, prijzen en promoties.
- Beheer van de betalingen.
- Contact met reizigers 24/24 (Fr, Ndls, Eng).
- Automatisering van check-in en check-out via onze tools en applicaties.
- Schoonmaak na vertrek, wassen en bijvullen van verbruiksgoederen.
- 24/7 technische bijstand in geval van storingen of problemen tijdens de huurperiode.
- Kleine reparaties en onderhoud.

We installeren een lockbox voor elk van onze accommodaties. Een lockbox is een code bediend kastje waarin u uw sleutels veilig kunt opbergen zodat reizigers er gemakkelijk bij kunnen, ongeacht hun aankomsttijd. Het opent met een code die we alleen aan reizigers en ons schoonmaakpersoneel geven.
Het is belangrijk om minstens 15 dagen de tijd te nemen voordat u de woning te huur aanbiedt, zodat wij de tijd hebben om een fotoshoot op te zetten, het benodigde materiaal te inventariseren, de advertenties te maken enz...
Wij kunnen elk type toeristische accommodatie beheren, maar wij plannen systematisch een bezoek aan de woningen om het verhuurpotentieel en de rentabiliteit te evalueren. Het doel is een win-win samenwerking, maar sommige eigendommen passen niet in onze criteria.
Wij geven de voorkeur aan reizigers met positieve beoordelingen en geverifieerde profielen. Wij laten geen huisdieren toe in onze accommodatie en wij accepteren geen rokers.
Absoluut, Ardn-bnb werkt in volledige transparantie en geeft eigenaars die hun accommodatie in de gaten willen houden toegang tot alle interacties, kalender, promoties etc. Daarnaast bevat de maandelijkse factuur alle ontvangen transacties van verhuur evenals de kosten (commissies, verbruiksfacturen, etc.).
Ja, u kunt nog steeds in uw accommodatie blijven in een redelijke mate die de verhuur niet in gevaar brengt. Wij kunnen bijvoorbeeld geen boekingen van gasten voor uw komst annuleren of te lange periodes blokkeren.
Ardn-bnb is de enige conciërgedienst in de Belgische Ardennen die een volledige beheersdienst aanbiedt. Wij zijn zelf gastheren en hebben dus nagedacht over de best mogelijke klantenervaring.
Wij zullen u adviseren over de aanschaf van beddengoed, maar u (de eigenaren) bent hiervoor verantwoordelijk. Wij zorgen voor de was en bevoorraden de basisverbruiksgoederen (shampoo, zeep, vuilniszakken, toiletpapier).
Onze dienstverleners maken uw accommodatie na elke verhuur schoon. De schoonmaakkosten zijn voor rekening van de reizigers. Ze worden rechtstreeks toegevoegd aan het bedrag van hun boeking. Leveringen van verbruiksgoederen zijn onderworpen aan een afzonderlijke commissie van 15% BTW van het ticketbedrag, ten laste van de eigenaar.
Wij bieden alleen een uitgebreide service en beheer van verhuur van A tot Z. Het is derhalve niet mogelijk slechts een aantal van onze diensten te selecteren.
Nee, als wij niets hoeven te doen, wordt u niets in rekening gebracht. Indien u echter wenst dat onze teams schoonmaken na uw vertrek, zal u de schoonmaak aangerekend worden.

In dat geval kunt u hen rechtstreeks doorverwijzen naar onze website www.ardn-bnb.be om commissies van andere platforms te vermijden.

Om onze efficiëntie en ons professionalisme te garanderen, beperken wij onze interventies tot een straal van 30' rond La Roche-en-Ardenne.
Wij werken niet met vaste kosten, maar met een commissiesysteem op basis van inkomen. Op deze manier, tussen de eigenaars en Ardn-bnb, is het een win-win relatie. Geen verhuur = geen inkomen voor ons.
De beheervergoeding bedraagt 30% BTW van de netto-inkomsten van de accommodatie (wij definiëren netto-inkomsten als de bruto-inkomsten minus de vergoedingen die in rekening worden gebracht door de gebruikte platforms). Schoonmaak, wasserij en toeristenbelasting maken geen deel uit van deze netto-inkomsten en zijn niet onderworpen aan de 30% BTW-heffing.

Dankzij onze ervaring op het terrein stellen wij een periodieke prijslijst op (hoogseizoen, middenseizoen, laagseizoen, midweek, weekeinde).

 

Wij optimaliseren ook onze tarieven in functie van de uitzonderlijke periodes die zich in de loop van het jaar kunnen voordoen (sportevenementen in de regio, festivals, enz.).

 

Op die manier zoeken wij naar de juiste prijs om het boekingspercentage en de rentabiliteit te maximaliseren.

3. Contract

Vanaf het moment dat u het contract tekent, kunt u op elk moment na het eerste jaar stoppen met de overeenkomst, met een opzegtermijn van 3 maanden.

4. Verzekeringen en waarborgen

Wij vragen een borgsom van elke reiziger die in uw accommodatie verblijft. Dit staat in uw advertentie.

 

Het bedrag van de borg is gelijk aan ***. Het zal alleen worden gebruikt in geval van een geschil tijdens de huurperiode.

In geval van breuk voorziet ons contract dat wij tussenkomen voor elke dringende en noodzakelijke herstelling die 350€ exclusief BTW niet overschrijdt (Voorbeeld: een waterlek dat de woning zou kunnen aantasten, een elektrische panne, ...).


Indien de reparatie zwaarder werk vereist, zullen wij u een prijsopgave doen die u vrij bent te aanvaarden of te weigeren.


Wat er ook gebeurt, wij houden u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

 

Indien de reiziger verantwoordelijk is voor breuk of diefstal (bewezen), zullen wij, dankzij het bestaande statiegeldsysteem, ervoor zorgen dat het bedrag van de schade van de borgsom wordt afgetrokken.

Overeenkomstig de geldende wetgeving verbindt de eigenaar zich ertoe uiterlijk bij de inwerkingtreding van dit contract een verzekeringspolis af te sluiten die zijn aansprakelijkheid dekt in geval van brand of schade aan de accommodatie. De eigenaar verbindt zich ertoe zijn verzekeraar in kennis te stellen van de kortetermijnverhuur van zijn eigendom, zodat de aansprakelijkheid van de klanten in zijn dekking is opgenomen.

5. Contacts

U kunt ons het beste per e-mail bereiken op welcome@ardn-bnb.be
Of per telefoon op 084.45.63.97
Aarzel niet om onze website www.Ardn-bnb.be

Onze kantoor gevestigd in Rue de l'église 19, 6980 La Roche-en-Ardenne.

Het hele punt van onze diensten is om u zo veel mogelijk vrij te maken.


In geval van een probleem in uw woning, zullen wij zo snel mogelijk ingrijpen om de situatie te verhelpen. Ons contract laat ons toe om in te grijpen voor dringende en noodzakelijke herstellingen die de 350€ exclusief BTW niet overschrijden (Voorbeeld: een waterlek dat de woning kan aantasten, een elektrische panne, enz.)

 

Als de reparatie zwaarder werk vereist, zullen wij een prijsopgave doen die u vrij bent te aanvaarden of te weigeren.
Wat er ook gebeurt, wij houden u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Ardn-Bnb Logo

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.