Close

Verhoog uw inkomen door

Uw hosting aan ons toe te vertrouwen

Beheer van uw vakantieverblijf in de juiste handen

Wilt u uw tijd investeren in iets anders dan het verhuurbeheer van uw accommodatie? Ardn-bnb is het referentie conciërge agentschap in de Belgische Ardennen. Wij zorgen voor alles, van A tot Z. Profiteer van de voordelen van kortetermijnverhuur, zonder enige beperkingen.

 

Sinds enkele jaren is het verhuren van toeristen een essentieel middel geworden om een aanzienlijk extra inkomen te verwerven. De kwaliteit van het aanbod, de communicatie met de klant, de netheid van de accommodatie of de kleine reparaties mogen echter niet worden verwaarloosd. Dit is waar Ardn-bnb om de hoek komt kijken en klaar staat om deze taken voor u uit te voeren. Aarzel niet langer: vertrouw uw accommodatie toe aan lokale, beschikbare en gepassioneerde mensen!

Door uw vertrouwen in ons te stellen, besluit u uw eigendom ten volle te benutten en de eventuele beperkingen waarmee een eigenaar te kampen heeft, weg te nemen. Laten we niet vergeten dat de kwaliteit van de dienstverlening leidt tot tevredenheid en geluk bij de klant.
Doublez vos revenus

Verdubbel uw inkomen

De bezettingsgraad van onze accommodatie bedraagt 75% voor de periode april 2021 tot juli 2021 (rekening houdend met zowel weekdagen als weekends). Het inkomen is twee tot drie keer hoger dan een traditionele huur.
100% De temps en plus

100% Meer tijd

Geen tussenkomst van uw kant is vereist. Je krijgt 70% van de inkomsten voor 0% van het werk.
Comme un pro

Als een pro

Bent u een eigenaar?

We leggen het je allemaal uit!

1. Toezicht en advies

Wij bestuderen uw eigendom om een aangepast tariefplan op te stellen en uw inkomsten te optimaliseren. Wij stellen manieren voor om de kwaliteit van uw accommodatie te verbeteren. Dit alles zonder enige verplichting tot iets achteraf.

2. Beheer van advertenties

Wij maken gebruik van een professionele fotografische dienst om de beste foto's van uw accommodatie te maken. Wij zorgen voor de opmaak van de advertenties en besteden bijzondere aandacht aan het aantrekkelijk en persoonlijk maken van de tekst, zodat u zich van de concurrentie kunt onderscheiden.

3. Interactie met reizigers

Wij communiceren vooraf met reizigers, online of per telefoon. Wij zorgen voor hun aankomst en vertrek via een autonoom toegangssysteem en voeren bij vertrek, tijdens de schoonmaakdienst, een inventarisatie van de inrichting uit.

4. Wasserij en schoonmaak

U zorgt voor het beddengoed (lakens, handdoeken, badmatten, theedoeken) en wij zorgen voor de was. Basisverbruiksgoederen zijn beschikbaar voor de gasten (zeep, shampoo, vuilniszakken en toiletpapier). Wij zorgen voor de schoonmaak van uw accommodatie, en we maken het schoon alsof het van ons zelf is!

5. Onderhoud van accommodatie

Ardn-bnb zorgt ook voor de kleine klusjes en het onderhoud die nodig zijn voor het goed functioneren van uw accommodatie. (b.v. het repareren van een waterlek)

6. 24/7 klantenservice

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor onze klanten. Als er een probleem of noodgeval is, zal een van onze medewerkers beschikbaar zijn om te reageren op de behoefte en zal, indien nodig, naar de woning gaan.

 

Wij bieden ook gepersonaliseerde toeristische informatie en lokale aanbevelingen.

Een voorbeeld klant

Hoe kun je er beter over praten!

Pitch 15: Comfort en authenticiteit – 5 minuten van Achouffe

Beschrijving:

Deze duplex is gelegen in Nadrin, op 5 minuten van Achouffe en minder dan 15 minuten van Houffalize en La Roche. Het is geschikt voor 2 reizigers en beschikt over de volgende faciliteiten:

In de buurt zijn veel activiteiten mogelijk (mountainbiken, kajakken, boswandelingen, enz.).

Sinds ik met Ardn-bnb werk, ben ik veel serener wanneer ik al dan niet op vakantie wil gaan. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over de aankomst/het vertrek van reizigers, of tijdens hun verblijf te moeten ingrijpen omdat er iets mis is gegaan. Ik heb nooit te maken gehad met onbetaalde rekeningen omdat het agentschap alles regelt met de platforms en de reizigers.
Ik hoef niet meer voortdurend op en neer om de gite te bevoorraden (met zout, peper, enz.) of de was te doen. Praktisch en doeltreffend zijn de sleutelwoorden van deze conciërgedienst.
En tot slot moet ik toegeven dat sinds ik met Ardn-bnb werk, ik niets dan positieve reacties van reizigers over mijn accommodatie heb ontvangen, waardoor ik een 4,88 sterren rating op airbnb heb gekregen en het aantal boekingen alleen maar is toegenomen. Kortom, ik ben opgetogen!

Standplaats 15 in cijfers over een periode van 6 maanden (maart 2021 tot augustus 2021):

Gemiddelde bezettingsgraad

Gemiddeld heeft Pitch 15 een bezettingsgraad van 85,33%.

Geboekte nachten

Standplaats 15 werd in de periode van 6 maanden gedurende 157 nachten door reizigers bezet.

Omzet gegenereerd

Pitch 15 genereerde €21.293 aan omzet over deze periode van 6 maanden, wat neerkomt op €3.548,8/maand, d.w.z. €2.484/maand netto aangezien Ardn-bnb een commissie van 30% inhoudt.
Ardn-Bnb Logo

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.