Close

Nog vragen?

Bekijk onze FAQ

Alles gebeurt online en op een intuïtieve manier via de boekingspagina. Voer uw zoekgegevens in (data, aantal reizigers, enz.), kies uw accommodatie en volg de procedure tot het einde. U ontvangt een bevestiging zodra de reservering is voltooid.

Sommige accommodaties accepteren honden, maar niet allemaal, controleer de advertentie voor bevestiging.

De toegang tot de accommodatie is autonoom en gebeurt met een sleutelkastje (behalve voor de accommodatie Le Préau, die gebeurt door het intoetsen van een telefoonnummer). U ontvangt de code 3 dagen voor uw aankomst via de Smoobu-link die wij u toesturen.

Dit is ons partnerplatform voor online inchecken, aanbetaling (indien van toepassing op uw boeking) en betaling van toeristenbelasting (indien van toepassing op uw boeking). Online registratie is een verplichte stap die wordt opgelegd door de administratieve autoriteiten en de politie. U zult met name de wettelijke gegevens moeten verstrekken van alle reizigers die aan de vakantie deelnemen.

 

Toegang tot de accommodatie wordt pas verleend nadat al deze stappen zijn voltooid.

Wij werken met een pre-autorisatie systeem op uw credit card. Dit betekent dat de waarborgsom niet wordt afgeschreven, maar slechts wordt geblokkeerd voor de duur van uw verblijf. Indien u niet over een kredietkaart beschikt, dient de waarborg betaald te worden via overschrijving voor uw aankomst.

 

Geen toegang tot de accommodatie zal worden verleend zonder voorafgaande betaling van de borgsom.

 

De waarborgsom wordt u binnen enkele dagen na uw vertrek terugbetaald, indien alles in het appartement in orde is. Wij behouden een deel van de waarborg in geval van breuk, diefstal, verlies en/of gebrek aan respect van het appartement, waardoor een grondiger schoonmaak nodig is. (Deze inhouding is altijd afhankelijk van het bedrag van de veroorzaakte schade).

Ja, over het algemeen verstrekken wij bedlinnen voor al onze accommodaties. Wij nodigen u echter uit om na te gaan of er bijzonderheden zijn in de advertentie van de accommodatie op onze website www.ardn-bnb.be

Het hangt af van de accommodatie. Wij nodigen u uit om deze informatie te raadplegen in de accommodatieaankondiging op onze website www.ardn-bnb.be

Ja, u krijgt van ons altijd een theedoek, een vaatdoekje en een spons. In de kasten vindt u potten, pannen, bestek, glazen, borden, enz. en het minimum dat nodig is om te koken (zout, peper, olie, enz.). Als u speciale behoeften hebt, raden wij u aan uw eigen benodigdheden mee te brengen of deze in de dichtstbijzijnde supermarkt te kopen.
Het is mogelijk om vroeg in te checken of laat uit te checken. U kunt zich abonneren op een reeks betaalde opties op het Chekin-platform nadat u uw online registratie, storting en betaling van de toeristenbelasting hebt voltooid.
Wij zorgen voor koffiepads of gemalen koffie, afhankelijk van het type machine, maar neem gerust uw favoriete koffie mee. Wat het type machine betreft, dit hangt af van de accommodatie, u hoeft alleen maar de details van de apparatuur te controleren die vermeld staan in de Smoobu GuestApp link die we u bij de aankomstinstructies hebben gestuurd.

Hoe kan ik te weten komen welke activiteiten en goede deals er in de buurt zijn? In de accommodatie vindt u een frame met een QR code, scan deze met uw camera om onze StyQr applicatie te raadplegen. In deze link vindt u veel nuttige informatie over het functioneren van de accommodatie (met de meest voorkomende problemen, het gebruik van de apparatuur, het afvalbeheer, enz.


Er is ook een rubriek "goede deals" waar u vouchers vindt met kortingen die speciaal voor u zijn onderhandeld met onze partners. Toon gewoon de voucher op uw telefoon om ervan te profiteren.

U kunt een bankoverschrijving maken om deze kosten te betalen. U kunt deze kosten ook contant betalen bij aankomst op ons kantoor (ARDN-BNB, Rue de l'Eglise 19, La Roche-en-Ardenne) tijdens de openingsuren (tussen 10.30 en 18.30 uur).

Er zij op gewezen dat de toegang tot de accommodatie niet mogelijk is zonder volledige betaling van dit bedrag.

Ardn-Bnb Logo

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.