Close

Waarom aan ons uw accommodatie toevertrouwen?

Ardn-bnb is de eerste conciërgedienst in de Belgische Ardennen.
Het uitbesteden van uw toeristische accommodatie is niet gemakkelijk en daar zijn wij ons van bewust. Daarom bieden wij u een conciërgedienst van onvergelijkbare kwaliteit! Dus waag de stap en stel uw vertrouwen in ons.

Welke diensten bieden wij aan?

Wij werken met een wasserij om onze gasten altijd een hotel-achtige service te bieden. We hebben onze eigen schoonmaakploeg, die hun uiterste best doen om de woning er op zijn best uit te laten zien!
Wij zorgen voor de levering van levensmiddelen en basisproducten (zout, peper, olijfolie, vaatwasmachinepads, toiletpapier, theedoeken, vaatdoeken...).
Onze sleutelkastjes bij de ingang van elke woning bieden de reizigers een grote flexibiliteit. Dit maakt het onder meer mogelijk een tijdschema niet te verstoren wanneer zich onvoorziene gebeurtenissen voordoen, zoals files. Deze sleutelkastjes werken met een code die één of twee dagen op voorhand wordt verstuurd. Om die te ontvangen moet de reservering echter volledig voltooid zijn (toeristenbelasting en waarborg moeten zijn betaald).
Geen moeilijkheden meer! Onze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat u 100% tijd voor uzelf heeft!

Hoe werkt het in de praktijk?

Wanneer u ons uw woning toevertrouwt, maken wij een afspraak om uw woning te bezoeken en een tariefplan op te stellen (dat kan verschillen voordat het op zijn juiste waarde wordt geschat) voor de schoonmaak. Wij zorgen voor de fotografie van uw accommodatie met een professionele fotograaf en genereren vervolgens een kwaliteitsadvertentie. Uw accommodatie zal beschikbaar zijn op platforms zoals booking, airbnb en natuurlijk onze website. Er zal publiciteit aan worden gegeven op onze sociale netwerken (Instagram en Facebook).
Na het bezoek geven wij u tips en begeleiding om de kwaliteit van uw woning te verbeteren. Wij raden u aan hiermee rekening te houden, waardoor een hogere bezettingsgraad mogelijk wordt.

Laten we het over de financiële kant hebben

Aan jouw kant, is het 100% vrije tijd voor 70% van het inkomen! Inderdaad, ardn-bnb neemt een commissie van 30% per accommodatie.
Dus, waar wacht u nog op om ons uw toeristische accommodatie toe te vertrouwen?
ArdnBnb
Ardn-Bnb Logo

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.