Close

De " zoals thuis" trend

Heeft u altijd al een B&B willen boeken zonder zelf douche- en beddengoed en alle andere zaken die daarbij horen mee te brengen?
Bij ardn-bnb, is onze prioriteit het comfort van onze reizigers. Daarom nodigen wij de "zoals thuis"-trend uit in al onze woningen.

Maar hoe werkt het in de praktijk?

Als je aankomt, laat je je bagage vallen en geniet je. Het bed zal opgemaakt zijn, met kwaliteitslinnen. Er zullen ook voldoende badlakens beschikbaar zijn in de badkamer. Dat scheelt toch een paar kilo in de koffer, nietwaar?

En de keuken?

Zout, peper, olijfolie en andere benodigdheden worden standaard voorzien. Afhankelijk van de vakantiehuisjes, kunt u nog andere voordeeltjes vinden. Niet alleen vaatwastabletten, maar ook vaatdoekjes en handdoeken worden zorgvuldig voorbereid, zodat u niets extra's hoeft te kopen.
Deze trend stopt daar niet! De woningen zijn gerenoveerd en ingericht om zo gezellig mogelijk te zijn. Alle gekozen materialen zijn van hoge kwaliteit. De leefruimtes zijn aangenaam en ruim.
Wat de keukens betreft, hebben we geprobeerd zoveel mogelijk keukengerei aan te bieden voor wie graag kookt, zelfs op vakantie 👩🍳.
Ardn-bnb biedt de kwaliteit van een hoteldienst maar u krijgt volledige accommodatie. En als klap op de vuurpijl hebben we wat partnerschappen voor je gevonden. In de QR-code die in elke woning aanwezig is, vindt u een ruimte met kortingsbonnen die speciaal voor u zijn uitgezocht, te gebruiken in gelegenheden in de stad (restaurants, activiteiten...).
Wil je een lekker ontbijt laten leveren? De "Gang des petits Déj" zal er voor zorgen! En wat meer is, 10% korting voor onze gasten! Genoeg om uw verblijf nog gezelliger te maken.
Om kort te gaan, wij doen ons uiterste best om u een kwaliteit te bieden die deze naam waardig is, zoals u zeker gemerkt zult hebben! Aarzel dus niet om ardn-bnb te kiezen als uw referentie voor uw verblijf in La Roche-en-Ardenne.
ArdnBnb
Ardn-Bnb Logo

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web.